top of page

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Door het contactformulier in te vullen. Hier kun je jouw wensen aangeven.
Bij een taart op maat zal ik binnen 3 werkdagen contact met je opnemen over de bestelling en of de gekozen datum nog beschikbaar is en krijg je van mij de bevestiging van de order. Hierbij ontvang je ook de verdere informatie betreft afhalen of leveren en de betaling

Kan mijn bestelling worden geleverd?

Afhankelijk van de bestelling kan ik ook leveren aan huis al dan niet tegen vergoeding. Alle andere bestellingen kunnen worden opgehaald op de afgesproken dag en tijdstip. Er zijn ook een aantal producten die per post kunnen worden opgestuurd. Dit staat duidelijk aangegeven bij de informatie.

Hoe lang van te voren moet ik de bestelling plaatsen?

Om zeker te weten dat ik alles op tijd klaar heb voor je bestelling adviseer ik minimaal 2 weken van te voren te bestellen.
Wil je er zeker van zijn dat de datum nog beschikbaar is dan adviseer ik je zo vroeg mogelijk te bestellen, zodat de datum al vast staat.

Welke thema's zijn er mogelijk?

Je kunt kiezen uit de voorbeeld-taarten die op de website staan aangegeven.
Voor een eigen thema-taart of Creamtart heb je tal van opties. Geef je voorkeuren aan en wanneer ik contact met je opneem, kunnen we in overleg de taart naar eigen wens proberen te realiseren.

Hoe word de betaling geregeld?

Bij een taart op maat gaat de betaling d.m.v. een Tikkie of betaalverzoek wanneer alles is vast gelegd.
De betaling dient binnen 48 uur te worden voldaan. Na ontvangst van de betaling is de reservering definitief.
Alle betalingen gaan via Tikkie of betaalverzoek.

Hoe lang kan ik de producten bewaren?

Omdat al mijn producten met verse ingrediënten worden gemaakt kunnen ze een paar dagen in de koelkast worden bewaard. Indien anders dan staat het bij het product vermeld.

Word er een minimaal bedrag gehanteerd om te bestellen?

Geen minimum-bedrag maar wel een minimum-aantal. Dit staat per categorie aangegeven.

Kan ik de NYC Style Cookies ook op een ander aflever adres laten bezorgen??

Jazeker! Deze optie kun je aangeven op het contactformulier. Hier kun je tevens aangeven of je je bestelling in een cadeauverpakking wilt laten versturen.

Ik heb een fout gemaakt bij mijn bestelling, Wat nu?

Wanneer de bestelling nog niet door mij is gemaakt en/of verstuurd, vul dan het contact formulier in en laat mij weten wat er veranderd moet worden aan de bestelling. Ook voor eventuele andere vragen/opmerkingen betreft de bestelling, vul je het contactformulier in.

Ik wil graag naar meerdere adressen verzenden, wat moet ik doen?

Wanneer je duidelijk aan geeft welke NYC Style Cookies naar welk adres verzonden moeten worden kun je dit aangeven op het contact formulier. Wanneer het een grote bestelling betreft (10 of meer) wil ik je graag helpen met het logistiek proces. Geeft dit aan bij je bestelling.

Ik heb een zakelijke bestelling. Hoe bestel ik deze het makkelijkst?

Wanneer het gaat om een bestelling op 1 aflever adres, vraag dan een offerte aan. Denk hierbij aan een (personeels)feest, vergadering, bijeenkomst of een ander feestelijk moment.  Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Kan ik een cadeaukaart bestellen?

Jazeker. Cadeaukaarten krijgen een feestelijk jasje. Deze kun je bestellen in coupures van €5, €10 en €15 euro.  Je hebt de optie om te laten versturen naar de ontvanger. Ophalen kan natuurlijk ook.

Accepteer je retouren?

Gezien het om vers producten gaat kan ik helaas geen retouren accepteren.

Ik heb een voedselallergie. Heb je hier een speciaal menu voor?

Alle producten worden in dezelfde keuken bereid. Er word gewerkt met Tarwe, zuivel, eieren, soja, noten en pinda’s. Je vind de allergenen van de producten op de allergenen pagina. Ik zal mijn uiterste best doen om geen kruisbesmetting te creëren, echter werk ik niet in een allergievrije omgeving.

Kan ik Vegan bestellen?

Helaas bied ik op dit moment geen vegan aan.

Veelgestelde vragen: Veelgestelde vragen
bottom of page