ALGEMENE VOORWAARDEN

Feesttaart bestellen!


Bake-a-Licious ontvangt uw bestelling bij voorkeur zo ver mogelijk van te voren via het contactformulier op de website of via info@bake-a-licious.com (er worden geen prijsopgaven gedaan via sms, WhatsApp, Instagram of Facebook).

Wanneer je dit formulier zo volledig mogelijk invult kan ik je een zo compleet mogelijke offerte maken. Indien je een taart op korte termijn nodig hebt, kun je me mailen en zal ik de mogelijkheden bekijken.

Na akkoord van de offerte  ontvangt je van Bake-a-Licious een factuur ter bevestiging van je bestelling. Op deze factuur vind je het totaalbedrag van de bestelling en het bedrag dat dient te worden aanbetaald (afhankelijk van de grootte van de bestelling is dit ongeveer een derde tot de helft van het totaalbedrag). De aanbetaling dient uiterlijk 1 week na factuurdatum te zijn bijgeschreven  op rekening NL09RABO0317908081 t.n.v. TCC Heuts te Brunssum

onder vermelding van het factuurnummer. 


De gewenste leverdatum blijft een week voor je gereserveerd, na ontvangst van de aanbetaling wordt deze reservering definitief. Voor het resterende bedrag ontvang je t.z.t. een aparte factuur welke uiterlijk 14 dagen voor leverdatum dient te zijn voldaan. Wanneer de leverdatum binnen 2 weken van de factuurdatum valt, dient de het totale bedrag van de bestelling ineens te worden voldaan. Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn naar beneden worden aangepast met een marge van maximaal 10% met een minimum van 15 personen.
Het aantal personen van de bestelling kan tot de uiterste betaaltermijn, wanneer mogelijk in de planning, in overleg onbeperkt naar boven worden aangepast.

Mijn taarten zijn handwerk en daardoor is iedere taart uniek. Ik maak dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. Een taart wordt niet exact nagemaakt van een foto van een andere taartdecorateur. Een foto kan wel als richtlijn/inspiratie dienen zodat ik het idee kan benaderen.
Bake-a-licious behoud zich het recht om tijdens het decoratie-process (kleine) wijzigingen aan het ontwerp te maken wanneer de taart in zijn geheel hierdoor beter tot zijn recht komt of wanneer het technisch anders niet uitvoerbaar blijkt te zijn.

Je dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Bake-a-Licious is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Indien je wenst is er de mogelijk om verse bloemen op uw taart te verwerken. Ik wijs je echter op de risico's. Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten.
Verse bloemen dient je bij voorkeur zelf aan te (laten) leveren. Ik zal de bloemen met de uiterste voorzichtigheid en zo veilig mogelijk op de taart verwerken.
Ik maak hierbij gebruik van floral-tape, flower-picks en safety seal. Bake-a-Licious is echter niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op een taart.

Een taart op maat dient, tenzij anders overeengekomen, afgehaald te worden. De afhaaldatum en tijd staan vermeld op de factuur/bevestiging. Wanneer de tijd voor jou niet schikt kunt je hierover contact opnemen om in overleg een ander tijdstip te bepalen. Wanneer je niet binnen de afgesproken tijd aanwezig bent om uw bestelling op te halen, bestaat de kans dat ik niet aanwezig ben.

Je kunt in dat geval contact opnemen via contactformulier info@bake-a-licious.com


Annuleren:
Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd. Bij annulering van je bestelling zal de aanbetaling ter compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum. 

Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 2 weken voor de originele leverdatum. Met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen, de leverdatum hiervan kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 1 maand voor de originele leverdatum worden verzet. Bij verzetten van je bestelling binnen deze termijn zal dit gelden als annulering en zal je aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum. 

Al mijn taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht je echter toch niet tevreden zijn, bewaar  dan het geleverde product en meldt de klacht binnen 24 uur na levering aan Bake-a-Licious zodat wij de klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.
Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Bake-a-Licious is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Onvoorziene omstandigheden:
Bake-a-Licious is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Bake-a-licious zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden om de opdracht over te nemen.

*Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*